Καλωσήρθατε στο εργαστήρι Academia lab!

Το Academia Lab είναι η “ακαδημαική” μας πλευρά. Το εργαστήρι αυτό χωρίζεται σε δύο ομάδες:

  • Η ομάδα Reading Owls που περιλαμβάνει την ομάδα ανάγνωσης βιβλίων και την ομάδα ανάγνωσης ποίησης.
  • Την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και Storytelling.

Και η δύο ομάδες κουβαλάνε μία όμορφη ιστορία γνωριμίας, επιμονής και ανάπτυξης…

Η ομάδα ανάγνωσης βιβλίου και ποιήσης δημιουργήθηκε διαδικτυακά κατα τη διάρκεια την πρώτης καραντίνας του Covid-19, από την αεικίνητη Μαρία Καζαντζή. Με επιμονή και συντροφιά τα κοινά και όχι μόνο αναγνωστικά ενδιαφέροντα διατηρήθηκε δυνατή εξ αποστάσεως μέχρι που κατάφερε να συναντηθεί από κοντά το Σεπτέμβριο του 2020 και γνωρίστηκε σε δύο συναντήσεις με πιο ”ανθρώπινο” τρόπο. Και η δεύτερη καραντίνα δε σταμάτησε, όμως, αυτή τη ”βιβλιοφαγική” ομάδα, η οποία συνεχίζει απτόητη έως και σήμερα!

Αντιστοίχως, η ομάδα Δημιουργικής Γραφής και Storytelling δημιουργήθηκε λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης καραντίνας του Covid-19 και σε πείσμα των αντιξοοτήτων συνέχισε διαδικτυακά τα μαθηματά της. Ως συνέχεια και συμπληρωματική των παιχνιδιών αφήγησης ήταν μία πρωτοβουλία του πολυσκεδή παραμυθά μας Ζήση Αποστολίδη!

Συμπληρωματικά στις δραστηριότητες αυτών των ομάδων, διοργανώνουμε την προβολή ταινιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σύντομα, προστίθεται στο Academia Lab ομάδα παιχνιδιών Λόγου-Αντιλόγου, Ρητορικής και Επιχειρηματολογίας.

Περισσότερα για την ομάδα βιβλίου και ποίησης μπορείς να δεις στο FB, ΕΔΩ ή να στείλεις στη σελίδα μας στο FB: Owls Club ή επικοινωνήσεις απευθείας με την Μαρία στο 6978234285.

Για περισσότερα για την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και Storytelling μπορείς να στείλεις μήνυμα στη σελίδα μας στο FB: Owls Club ή να επικοινωνήσεις απευθείας με το Ζήση στο 6971838748.

 

Academia Lab image Academia Lab image