Η κοινότητα μας “Guild” ασχολείται με αφηγηματικά παιχνίδια και επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας. Είναι ενεργή από το 2018 με συμμετοχές σε φεστιβάλ και άλλες διοργανώσεις, ενώ απολαμβάνει καθημερινά στο χώρο μας <<ταξίδια>> σε φανταστικούς κόσμους και περιπέτειες γεμάτες μαγεία.

  • Η κοινότητα και η κάθε ομάδα της παίζει τα session της στο χώρο του αναγνωστηρίου μας, το οποίο είναι ανοιχτό σε καθημερινή βάση. Μπορείς, επίσης, πέρα από τη συμμετοχή σου σε ένα παιχνίδι, να παρακολουθήσεις απλά ένα session και να χαλαρώσεις με τις περιπετειές της ομάδας που παίζει.
  • Στην πρωτοβουλία μας προώθησης  των αφηγηματικών παιχνιδιών διοργανώνουμε τακτικά τα λεγόμενα ”One Shot” sessions, τα οποία λειτουργούν και ως παιχνίδια γνωριμίας για αρχαρίους. Έλα σε επαφή μαζί μας αν ενδιαφέρεσαι να ζήσεις από κοντά την εμπειρία.
  • Λόγω της φύσης των παιχνιδιών πολλά μέλη, που ασχολούνται με τη ζωγραφική ή τη μουσική, συμμετέχουν συμπληρωματικά ντύνοντας τις ιστορίες με τη μουσική τους ή με σχέδια των χαρακτήρων και ρόλων που δημιουργούνται.

Υπεύθυνος του τομέα είναι ο Ζήσης Αποστολίδης, ο οποίος μάλιστα έχει αφηγηθεί την ιστορία ”A Land Afar” μία μεγάλη πολύμηνη αφήγηση, η οποία προσέφερε ιστορίες και περιπέτειες σε όλα τα μέλη του τομέα, με πολλαπλές ομάδες και επιμέρους παράλληλες περιπέτειες. Ο ίδιος αναπτύσσει και το δικό του πρωτότυπο, αφηγηματικό παιχνίδι ρόλων, το ”Moonlight”, το οποίο έχει παρουσιαστεί επανειλημμένα στο LA Comics Festival.

Αν δε γνωρίζεις τι είναι τα αφηγηματικά παιχνίδια ρόλων, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για αυτά ΕΔΩ.

Για πληροφορίες για το πως μπορείς να συμμετέχεις σε αυτή την ομάδα μπορείς να στείλεις στο FB: Owls Club ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνκά απευθείας με το Ζήση στο  6971838748.

Περισσότερα για το Ζήση στη σελίδα των συνεργατών μας, ΕΔΩ

The Guild Club image The Guild Club image The Guild Club image